A Pivotéka Sörmarketing - Sörügynökség működtetői elkötelezettek a magyarországi kulturált, igényes sörfogyasztás mellett. Célunk, hogy megismertessük a fogyasztókat a minőségi cseh sörökkel, és bevezessük őket a sörök szülőhazáinak fogyasztási kultúrájába is. Csak kiváló minőségű sört fogyasszon!

PIVOTÉKA - a minőségi sörfogyasztásért

Napjainkban Magyarországon a sörfogyasztás a reneszánszát éli. Egyre fokozottabb a kereslet a hazai multinacionális sörgyártó cégek termékeivel szemben, a Kelet-Közép Európából (elsősorban Csehország) hazánkba szállított sörök, valamint a kisebb volumennel működő házi sörfőzdék termékei iránt. A sör (elsősorban a minőségi termékek) fogyasztása lassan kilép a kevésbé igényes italozás kategóriájából. Ez nem kis részben az elmúlt években megjelent sok-sok, Magyarországon még új terméknek (többnyire cseh sörök), és az őket árusító vendéglátóhelyek, sörboltok jelenlétének, működésének, folyamatos minőségi javulásának köszönhető.

A Pivotéka Sörmarketing - Sörügynökség nem egy szimpla web-shop, nem is egy üzlet, vagy éppen vendéglátóhely. Mi a megbízóink által forgalmazott termékeket (söröket és sörkiegészítőket) kívánjuk népszerűsíteni, közvetíteni - eljuttatni a hazai érdeklődőkhöz. Azonban a konkrét termék közvetítésen túl  szeretnénk hasznos információkat is szeretnénk megosztani a sör iránt érdeklődők számára.

Az általunk közvetített söröket és más termékeket a hazai minőségi sör árszínvonal alatti, vagy annak megfelelő áron közvetítjük ön felé. Ezzel szeretnénk azt az üzenetet közvetíteni, hogy a minőségi sörfogyasztás nem egy megfizethetetlen luxus, hanem akár a mindennapi kikapcsolódás része is lehet.  

Kérjük tekintse meg Árlistánkat!

Az általunk közvetített sörválaszték kialakítása során törekedtünk arra, hogy ne csupán egy-két sörgyár kínálatát biztosítsuk, de ne is vigyük a vásárlókat a hazai fogyasztók többsége számára ismeretlenebbnél ismeretlenebb cseh sörüzemek szortimentjének rengetegébe. 

Kérjük tekintsék meg Termékeink című oldalunkat, ahol részletesebb betekintést kaphatnak kínálatunkról!

Ahogyan említettük, a Pivotéka nem egy sörbolt, web-shop, így a termékeinket jelenleg előzetes megrendelést követően, "könnyen leküzdhető" mennyiségi korlát fölött tudjuk a vásárlóink számára biztosítani. 

Kérjük olvassák el a Fizetéssel, átvétellel és kiszállítással kapcsolatos információinkat.

Informálódjanak a honlapunkon, rendeljék meg a termékeket, kóstolják meg általunk "Csehországot", és vegyenek részt akár az otthon nyugalmában a cseh sörkultúra aktív művelésében!

Na zdraví!